admin@alamindigital.com
Kuala Lumpur, Malaysia
+6011-12762166

Bisnes Affiliate FB

SIMPLE & PROVEN

Teknik & Strategi Bisnes PALING SEMPOI Di Facebook Hasilkan Komisyen RM2,000 PLUS-PLUS Tak Sampai 5 Hari & “TAK PERNAH FAIL” Tiap-tiap Kali Saya Promote Tanpa Website & Tanpa Produk Sendiri.

Saya akan “BOCORKAN RAHSIA” Teknik & Strategi Yang “ORANG BARU” Pun Boleh Follow & Mula Hasilkan Result Income Dalam Beberapa Hari Je. Asalkan Tahu Guna Facebook Je Dah Boleh Buat Komisyen / Income Macam Ni…

Dari Lubuk Hati Paling Dalam

Mohd Amin Bin Hj Jumberi

Salam hormat…

Saya dulu-dulu sama seperti anda juga, cuba mencari-cari peluang hasilkan extra income melalui internet terutama dari Facebook. Orang kata senang je nak buat duit dari Facebook ini. Letak jer gambar produk yang ramai orang nak, lepas tu tag-tag kawan atau iklan banyak-banyak kat group-group iklan confirm lekat sales punya.

Hmmm… tapi saya buat kurang menjadi. Kena marah dengan orang lain sebab main tag-tag dan kena ban dari group FB lagi ada lah. 

Tapi saya tak mudah mengalah. Masa mula-mula start dulu ini cabaran yang saya hadap…

 

CABARAN BISNES DI FACEBOOK

Rasa-rasanya ramai kot yang senasib dengan saya macam ni dulu…

TAK TAHU NAK JUAL APA DI FACEBOOK – Sebenarnya ada banyak idea, tapi rasa takut nak cuba sebab kalau tak jadi macam mana? Dah fikir dah stok, modal dan macam-macam lagi. Jadi nak jual apa yang betul-betul RISK FREE dan boleh hasilkan untung.

PERLU MODAL BESAR – Terus terang masa mula-mula start mana nak cekau duit modal. Kalau setakat RM500 tu boleh tahan lagi. Kalau lebih dari tu…mana nak cari. Itu pun belum tentu lagi boleh hasilkan income. Silap-sila duit burn macam tu jer.

NAK KENA SIMPAN STOK – Belum apa-apa, nak kena simpan stok dulu. Kalau takde sales langsung, stok tu nak buat macamana? Takkan nak longgok dalam stor rumah je kot? Penat-penat pegi ambik stok jauh-jauh, duit minyak, duit tol… last-last sales TELOR AYAM atau tak balik modal pun.

BUAT A-Z – Anda lah BOS, anda lah tukang ambik stok, anda lah tukang bungkus produk anda jugalah yang merempit ke pejabat pos. Pendek kata dari A-Z anda kena buat semuanya. Alangkah indahnya kalau anda hanya fokus pada buat duit sahaja… kan enjoy!

ASYIK TUKAR-TUKAR PRODUK – Dah letih buat produk ni, rasa tak boleh pergi tukar pula buat bisnes produk lain di Facebook ni. Ingatkan nak selesaikan masalah TETAPI masalah yang sama juga berulang kembali. Dah letih jadi letih, dah penat jadi penat!

TAK TAHU PROMOTE KAT FACEBOOK – Orang kata letak gambar kat wall, lepas tu tag nama-nama orang dapatlah jualan. Saya tak dapat jualan, lagi kena maki ada! Try pulak jual kat Facebook Group, asyik kena “PENERAJANG” je dengan admin group. Habis tu, kalau asyik kena macam ni, bila yang nak buat income betul-betul ni? Apa cara yang betul nak buat ni?

Ni sebahagian sahaja dari cabaran biasa-biasa bisnes di Facebook, ada banyak lagi cabaran-cabaran lain. Haaa…sebab tu lah ramai orang masih tak berjaya hasilkan sebarang income atau dapat income yang tak seberapa BEST. Orang lain buat ribu-ribu… dia nak buat 10HINGGIT sehari pun susah.

NEVER GIVE UP!​

 
 
 
Selama setahun saya try jual itu dan ini di Faebook, jual kat sana jual kat sini… LAST-LAST saya terjumpa sebuah bisnes yang memang SECOCOK & NGAM dengan diri saya. Tak perlu ada stok, tak payah buat website dan segala penghantaran dan support produk, saya tak payah nak handle.

Dan bisnes ini TAK PAYAH ADA PRODUK SENDIRI PUN!

Uishh? Macamana Nak Hasilkan Income Di Facebook Tanpa Produk Sendiri?

Anda Tentu Tertanya-tanya Betul Tak?

SEMPOI jer sebenarnya…

Ada satu model bisnes di Internet ni namanya Affiliate Marketing. Hanya promosikan produk orang lain dan kita dapat komisyen apabila terhasil jualan dari kerja promosi kita.

Lagi BEST, yang saya buat ini adalah produk digital macam ebook, video, software dan lain-lain lagi. Jadi tak payah nak simpan stok dan segala penghantaran produk, support lepas jualan semuanya saya tak handle. Owner produk yang buat semua tu.

Saya promosi je kat Facebook, dapat jualan, terus dapat komisyen. Senang kan? 

Yang tak tahan tu, komisyen dia banyak tau! Satu produk tu kadang-kadang boleh dapat komisyen hingga 75% nilai jualan produk tu. Senang cerita, kalau produk tu harga RM200, komisyen kita RM150. Banyak tu!!!

Fuyooo! Banyaknya Komisyen. Macamana Affiliate Marketing Boleh Dapat Untung Banyak Ni Dengan Promosi Produk Orang Lain Jer?

Ok, saya explain serba sedikit ya…

PRODUK DIGITAL – Produk digital kan macam e-book, video dan software. Semuanya bila beli boleh download dan tonton online jer. Jadi, bila produk digital ni dah tentu anda tak pening kepala lagi untuk cari stok, pergi deal dengan supplier, barang pun takkan rosak… yelah produk tu dalam hard disk…mana ada expiry date. DAN banyak lagi kelebihan produk digital ni!

TANPA PRODUK SENDIRI – Affiliate Marketing hanyalah kaedah pemasaran produk dengan cara promosikannya sahaja pada orang lain. Anda tak perlu beli pun produk tu dan jadikan sebagai stok. Cukup daftar jadi agen secara online untuk promosikan sahaja produk tu.

TANPA STOK – Anda tak perlu simpan stok kerana ianya hanya melibatkan produk digital. Bahkan anda tak perlu lagi bungkus dan hantar stok tersebut. Owner yang akan hantar produk tersebut, itu pun melalui email sahaja.

KOMISYEN LUMAYAN – Satu produk yang di beli dari link anda boleh hasilkan komisyen antara 40% – 75% dari nilai jualan satu produk. Senang-senang jer boleh buat RM3-4angka sehari. Produk digital kan tak perlu kilang, tak perlu kos pembuatan, kos percetakkan, kos bahan mentah dan lain-lain…sebab tu lah owner produk mampu bayar komisyen yang BESAR!

TAK PAYAH SUPPORT – Tak perlu pening kepala kalau ada masalah pada produk, kerana owner yang uruskan semua support. Customer contact owner BUKAN anda! Tak perlu risau nak jawab phone….opsss tak payah bagi number phone pun.

TAKDE WEBSITE – Anda tak perlulah nak pening kepala nak keluarkan modal untuk buat website. Website semua dah siap dan anda memang dapat link untuk promosikan website tu macam website anda sendiri! Tinggal anda promosi dan fikir macamana nak buat duit jer!

TAK PANDAI TEKNIKAL – Anda tak perlu kemahiran teknikal yang tinggi seperti buat programming dan coding. Cukup tahu copy & paste, tahu main Facebook dah boleh buat duit dari affiliate ni. 

Biar Betul? Takkan Se”SEMPOI” Tu Kot. Tak Percaya? Nah Saya Tunjukkan RESULT INCOME FRESH Orang Lain Yang Dapat Komisyen Dari Affiliate Marketing Ni…​

Biar Betul? Takkan Se”SEMPOI” Tu Kot. Tak Percaya? Nah Saya Tunjukkan RESULT INCOME FRESH Orang Lain Yang Dapat Komisyen Dari Affiliate Marketing Ni…​

Senang jer… buat 3 steps ini jer…

PERTAMA – Cari Produk Digital & Join Jadi Agen Affiliate!

Cari produk digital yang buka program affiliate, kat Facebook ada banyak, register sebagai agen affiliate mereka secara PERCUMA sahaja dan dapatkan link untuk promosi.

KEDUA – Tulis atau Copy Paste Ayat Promosi

Kadang-kadang owner produk akan sediakan ayat untuk promosi produk mereka. Lepas je register, cari ayat tu dan copy paste jer kat Facebook. Jangan lupa letak link affiliate anda. Kalau tak, macamana orang nak beli produk tu dan anda nak hasilkan komisyen. Betul tak?

KETIGA – Promosi Link Affiliate Anda

Cepat-cepat paste ayat promosi, gambar di beberapa tempat di Facebook yang ramai orang lepas tu anda dah boleh hasilkan komisyen bila ada orang beli dari link affiliate anda.

Anda hanya perlu buat tiga langkah ni sahaja dan dah boleh jana income melalui affiliate di Facebook!

 

OK, Boleh Explain Detail Lagi Tak? Kalau Boleh Nak Yang Step by Step Supaya Senang Nak Follow.​

Saya faham… tahap pemahaman setiap individu adalah berbeza. Ada yang terus dapat tangkap bila saya ceritakan 3 step mudah tadi, tapi mungkin ramai lagi yang nak saya explain detail step by step. Nak saya tunjuk habis-habis dan boleh follow sahaja untuk hasilkan income dan komisyen.

Jadi don’t worry, saya akan introduce anda kepada seorang OTAI IM Malaysia iaitu CikguHafis…

yang bersedia untuk kongsikan lebih terperinci lagi tentang bagaimana dia lakukannya dan ajarkan pada student dan client beliau hingga dapat result seperti dalam minisite ni (semua result income tu, result student dia). Bahkan dia akan tunjukkan step by step di dalam video…

Di dalam video ini CikguHafis akan terangkan tentang…

• BASIC AFFILIATE MARKETING – Mula dari BASIC supaya anda yang masih baru dan zero knowledge tentang Affiliate Marketing ini dapat ikut dengan mudah. Terus terang saya katakan, dah tiada lagi panduan di Malaysia ini yang akan ajar pada tahap BASIC. Hanya dalam video course oleh CikguHafis ni sahaja yang ada.

• LUBUK PROGRAM AFFILIATE – CikguHafis akan tunjukkan kat mana anda boleh join program-program affiliate di Malaysia. Setiap bulan ada jer 2-3 produk baru yang boleh anda join sebagai affiliate dan hasilkan komisyen yang sangat lumayan. Sebagai BONUS, CikguHafis tunjukkan juga lubuk-lubuk program affiliate yang berikan komisyen dalam USD bukan RM ya! Maksudnya, promosi sekali dapat komisyen 4 kali ganda nilai duit kita.

• TEKNIK PROMOSI INSTANT SALES – CikguHafis tunjukkan teknik bagaimana dan di mana anda boleh promosikan link affiliate anda supaya ramai orang klik dan beli produk tersebut dari link anda. Bila ramai orang klik, ramai juga yang membeli maka banyaklah komisyen yang akan anda hasilkan nanti.

• TEKNIK PROMOSI PERCUMA – CikguHafis tunjukkan teknik promosi PERCUMA di Facebook wall yang betul-betul akan berikan impact pada sales dan komisyen anda nanti. Teknik ini dia tunjuk dari awal bermula dengan memilih friends berkualiti yang boleh transfer jadi prospek dan customer yang membeli dari link affiliate anda.

• 7 SKIL PROMOSI AFFILIATE – Buat pertama kali anda akan ketahui BLUEPRINT bagaimana anda boleh promosikan affiliate guna 7 cara ini. Anda akan ketahui bagaimana nak structure ayat-ayat promosi yang boleh tarik sales dengan mudah. Apa elemen-elemen yang kena letak dalam ayat tu yang membuatkan orang nak beli dari link affiliate anda dengan segera.

• CASE STUDY AYAT PROMOSI – Anda boleh tengok sendiri gaya CikguHafis menulis ayat promosi link affiliate yang anda boleh follow dan sesuaikan dengan produk affiliate yang sedang anda promosikan. Anda boleh tiru ayat-ayat yang dapat lebih 100 respond yang SERIUS nak beli produk dari link affiliate yang dia tunjukkan dalam video ni dan apply dalam bisnes anda.

• STRATEGI SALES ON DEMAND – Anda juga akan ditunjukkan satu strategi ayat promosi yang akan membuatkan anda boleh “ARAHKAN” prospek beli dari link affiliate anda pada masa yang anda nak. Strategi ini buatkan prospek anda berebut-rebut nak dapatkan produk melalui link affiliate pada masa yang anda tetapkan.

Dan macam-macam lagilah yang CikguHafis bakal tunjukkan kepada anda nanti.

Ok, Saya Nak Akses Video-video Ini dan Ketahui Teknik & Strategi Hasilkan Income Dari Bisnes Affiliate Ini.​

Saya rasa anda pun dah nampak potensi bisnes ini sebab tu anda masih baca minisite ini sehingga ke bahagian ini dan SERIUS nak dapatkan akses ke video-video ini untuk mulakan bisnes affiliate dan hasilkan income/komisyen seperti mereka-mereka yang telah berjaya belajar dari CikguHafis.

Saya tahu anda PERCAYA bisnes ini boleh berikan income yang SANGAT LUMAYAN untuk anda. Income dan komisyen yang bakal anda hasilkan nanti adalah milik anda sampai bila-bila dan anda boleh hasilkan sebanyak manapun income yang anda mahu.

Saya pernah dengar kata-kata seorang JUTAWAN, kalau nak duit kena keluar duit, kalau nak masa kena korbankan masa. 

Oleh itu, untuk anda mula hasilkan income dari bisnes affiliate ini, anda perlu laburkan untuk diri anda sendiri dalam pengetahuan atau ilmu yang betul untuk mula hasilkan income.

Kalau ikutkan nilai sebenar video- video ini, ianya bernilai…

RM500 SAHAJA.

Tetapi saya tak nak nilai RM500 tu jadi batu penghalang kepada langkah pertama anda. Jadi saya buang halangan tersebut dan berikan anda akses kepada video course ini dengan harga cuma…

RM500 SAHAJA

RM100 SAHAJA

Nilai ini adalah terlalu rendah berbanding income yang bakal anda hasilkan dari bisnes affiliate ini. Sekiranya anda berjaya hasilkan 2 sales dengan komisyen bernilai RM50 setiap satu pun anda dah boleh dapatkan balik jumlah pelaburan anda tersebut. Saya betul-betul YAKIN anda dapat TAKE ACTION dan dapatkannya semula dalam beberapa hari sahaja.

So, jangan tunggu lagi, dapatkan akses Video Tutorial Bisnes Affiliate FB sekarang.

Jangan Tunggu Lagi! You Never Try, You Never Know. DAPATKAN SEKARANG!

RM100 SAHAJA

(HARGA AKAN DINAIKKAN PADA BILA-BILA MASA)