admin@alamindigital.com
Kuala Lumpur, Malaysia
+6011-12762166

Fb Instant Sales

AKIBATNYA…
CUSTOMER BEREBUT NAK BAYAR!

Sales Masuk Ribu-Ribu Setiap Hari

Meh Saya Explain Camne Anda Pun Boleh Follow Teknik & Strategi Ni.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. 

Nama saya Mohd Amin Bin Hj Jumberi.

Saya seorang Usahawan Internet. Hari ini saya nak share dengan anda satu teknik dan strategi yang dijumpai oleh seorang OTAI IM di Malaysia iaitu CikguHafis.

Ni yang CikguHafis buat…

Sedang dia buat kerja-kerja promosi di Facebook, dia saja-saja try nak tukar strategi promosi. Dia GODEK-GODEK Facebook dan try beberapa strategi. Saja nak tengok, saja nak test-test.

Tiba-tiba perasan salah satu iklan Facebook dia ni LAJU SEMACAM. Ramai gila orang suruh PM mereka untuk deal. Satu hari dapat beratus orang suruh PM.

Ramai Mintak PM, Ramai Close Sales.

CikguHafis pun reply PM satu per satu. Ingatkan dapat ramai jer yang nak PM lepas tu senyap. Tiba-tiba cek akaun, eh dah masuk terus 2-3 sales lepas PM beberapa orang. 

Wahhhh AMAZING. Tak yah susah-susah nak follow up la.

Then baru dia perasan, teknik & strategi iklan ni membuatkan customer SENANG PERCAYA walaupun mereka 1st time deal.

Teknik & Strategi Ini SIMPLE Tapi GOJES

Secara tak langsung CikguHafis perasan teknik & strategi ini bantu dia dari segi…

Pendek kata, senang citer…

Teknik & Strategi Ni Buat 3 IN 1… Dapat Instant Sales + Dapat Database Prospek + Dapat Repeat Order

Power kan? 

Ya saya percaya anda pun akuinya. 

Sebab tu, saya nak CikguHafis tunjukkan dan nak dia ajar pada anda teknik dan strategi ni secara STEP BY STEP supaya anda boleh nampak, boleh follow dan dapat result dalam bisnes anda.

So, saya minta CikguHafis rakam video nak tunjuk step satu per satu nak bagi anda faham & senang buat di dalam…

FB Instant Sales

Di dalam video ini CikguHafis akan tunjukkan…

2 Teknik Power Yang Dia Gunakan Untuk Promosi Bisnes Di Facebook…

 
 

Teknik #1

• CikguHafis tunjuk teknik straight to the point SPESIFIK untuk terus buat sales jer menggunakan Facebook. Bukan nak dapat like, bukan nak dapat share tau, ni teknik terus camne nak buat sales.

 

• CikguHafis akan ajar pada anda nak klik kat mana, nak guna Facebook Ads yang mana untuk buat INSTANT SALES. Takde kona-kona, buat ads ni untuk buat sales! Dia tunjuk straight to the point, iklan FBAds mana yang dia guna. Just follow jer.

 

• Apa yang perlu anda post kat dalam FB wall fanpage yang hendak anda iklankan supaya prospek boleh terus deal dan order direct dengan anda. Kalau main hentam jer post nak jual barang takut nanti orang KONPIUS dan tak reti camner nak order dengan anda.

 

• CikguHafis juga akan tunjuk step by step bagaimana untuk setting iklan FBAds dan target pada HIGH POTENTIAL CUSTOMER. Yang ni masih ramai lagi yang buat dengan cara tak betul, bila tak follow betul-betul memang tak jadi.

 

• Dia juga akan tunjuk kat mana anda mesti iklan kat FBAds ni supaya senang orang nak deal dengan anda. Ada placement tertentu dalam FBAds yang dia dah try sendiri yang langsung tak untung, so dia nak elakkan anda dari buat iklan kat situ.

Teknik #2

• Teknik #2 ni advance sikit dari teknik #1. Terus terang saya katakan, saya tengok beberapa student CikguHafis guna teknik ni sampai dapat RM20k- RM30k tak sampai 14 hari. Jadi saya nak CikguHafis tunjuk kat anda step by step bagaimana dia ajar teknik ni kat student dia.

• CikguHafis akan ajar preparation awal yang perlu anda buat untuk apply teknik ni supaya anda boleh dapat database email customer dan no. phone mereka nanti sebaik sahaja mereka deal dengan anda melalui PM.

• CikguHafis juga akan tunjukkan setting untuk collect email customer dan no phone mereka masuk dalam sistem follow up. Dengan cara ini, sistem akan bantu anda simpan data-data ini untuk anda.

• Teknik ni buat 3 in 1 – collect database email & phone customer + setting dan intergrate untuk Instant Sales + dapat buat promosi berterusan kepada semua customer anda.

• CikguHafis juga akan tunjuk sistem-sistem yang dia guna untuk bantu buat semua benda ni secara AUTOMATIK dan bantu terus close INSTANT SALES sebaik sahaja mereka masuk dalam sistem selepas dapat PM.

• CikguHafis tunjuk TRIK SIMPLE dia dalam COPYWRITING FBADS yang menyebabkan ramai orang berebut-rebut nak dapatkan produk dan mereka siap bantu secara PERCUMA untuk promote produk. Yang ni penting!

• Last sekali, CikguHafis ajar cara untuk deal dalam PM untuk mereka berikan email dan no. phone dengan senang jer tanpa tanya banyak-banyak. Lepas tu, mereka terus masuk sistem dan anda boleh terus hasilkan instant sales.

Dan macam-macam lagi lah yang CikguHafis akan tunjukkan dalam video tu nanti. Nak cerita dalam ni memang krem jari.

Untuk Memudahkan Anda Lagi, CikguHafis Nak Tunjuk & Bantu Anda Buat Repeat Sales Dengan…

Wahhh! Bestnya.

So, Camne Nak Dapatkan Kesemua Video-Video Ni?

Bukan senang nak buat FBAds. Tersilap buat, tersilap setting… anda mungkin BURN lebih RM5k hanya untuk testing jer.

Jadi, untuk SHORTCUT dan saya taknak anda BURN budget FBAds sampai macam tu sekali, anda boleh dapatkan video course ni dengan investment sebanyak…

RM500 SAHAJA

10% JER DARI NILAI “DUIT SAYA BURN” TESTING FB ADS”

Saya PERCAYA anda akan kata, “Alaaa… tak boleh ejas sikit harga ke?”

 

OK lah ini jawapan saya…

Saya taknak RM500 tu jadi beban kepada anda untuk try teknik & strategi ini. Jadi saya hanya minta nilai investment ilmu untuk anda ketahui teknik dan strategi PROVEN ni hanya pada…

 
 

RM500

RM100 SAHAJA